Toimitusehdot

Lähetämme automaattisesti asiakkaalle sähköpostitse tilausvahvistuksen tilatuista tuotteista, sekä ilmoituksen, kun tilaus on toimituksessa.

Toimitus Postnord paketti palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin

  • Toimituskulut 3,90 €
  • Yli 50€ tilauksissa ilmainen toimitus
  • Tilaus toimitetaan lähimpään noutopisteeseen
  • Suomessa on lähes 2000 Postnordin noutopistettä, mm. Matkahuollon toimipisteet, R-kioskit, useat
    K-marketit ja Pakettipiste-automaatit
  • Saapumisilmoitus tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä

Ostaminen ja tilaaminen

Tekemällä tilauksen sitoudut Finturk Consulting Oy/ FTShop.fi – verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoihin sellaisenaan. Luethan ehdot tarkasti.

Verkkokaupasta ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Verkkokaupan tuotteet ovat varastotavaraa, joten tilapäisesti jokin tuote voi olla hetkellisesti myyty loppuun ja se toimitetaan heti uuden erän saavuttua. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Toimitusaika

Tilaukset käsitellään ja lähetetään yleensä tilaustasi seuraavana arkipäivänä. Poikkeuksia voi esiintyä. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää ja se lasketaan toimituspäivän jälkeisestä arkipäivästä. Ruuhka-aikoina, esimerkiksi kampanjoissa tai pyhinä, toimituksissa ja tilausten käsittelyssä voi olla ajoittain viivästyksiä. Emme vastaa Postnordin mahdollisista toimitusvaikeuksista.

Palautukset

Etäkaupassa kuluttaja-asiakkaalla on 14 vuorokauden peruuttamisoikeus, joka koskee myös virheettömiä tuotteita. 14 vrk peruutusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa tuotteen kunnosta lähetyksen vastaanottamisen jälkeen sekä palautuskuljetuksen aikana. Noudata huolellisesti palautusohjeita palauttaessasi tuotteita. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Kaikki sinetit, tuotelaput, käyttöohjeet, varasosat ym. pitää olla kuten ne olivat saadessasi tuotteen.

Palauta tuotteet alkuperäispakkauksissaan ja laita pakettiin mukaan tilausvahvistuksessa näkyvä tilausnumero, oma nimesi ja osoitteesi sekä palautuksen syy. Se nopeuttaa palautusten käsittelyä merkittävästi. Jos tuote on viallinen, merkitsethän virheselosteen palautusilmoitukseen.

HUOM! Asiakas vastaa palautuksen posti- ja käsittelykuluista.

Verkkokaupassa ei ole vaihto-oikeutta. Voit palauttaa ohjeita noudattaen avaamattoman ja käyttämättömän tuotteen, jolloin verkkokauppa hyvittää tuotteen sinulle, ja voit halutessasi tehdä uuden tilauksen. Asiakkaan tulee välittömästi tilauksen vastaanottamisen jälkeen tai viimeistään 7 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta tarkistaa tilauksen kunto ja tilatut tuotteet. Palauta myös viallinen tai virheellinen tuote palautusohjeiden mukaisesti.

Kun paketti on palautunut meille takaisin, tarkistamme palautettavien tuotteiden myyntikelpoisuuden ja vasta sen jälkeen pystymme palauttamaan maksamasi summan sen maksutavan kautta, jolla alkuperäinen maksu oli tehty. Olethan siis kärsivällinen, tähän voi kulua jonkin verran aikaa. Jos Sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä info@finturkconsulting.com. Autamme mielellämme.

Reklamaatio

Reklamaatio viallisesta tuotteesta tulee tehdä sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä FTShop.fi asiakaspalveluun puhelimitse. Viallisesta tuotteesta on reklamoitava kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun vika on huomattu. Huomioithan, että viallinen tuote on säilytettävä, kunnes asia on ratkaistu. Hyväksytty reklamaatio hyvitetään asiakkaalle 30 päivän kuluessa, mikäli kyseessä on rahallinen hyvitys. Uusi tuote toimitetaan asiakkaalle viallisen tuotteen tilalle kohtuullisen ajan kuluessa tai sen jälkeen, kun asiakas on palauttanut FTShop.fi:lle vialliseksi havaitsemansa tuotteen. Mikäli tuote on toimitettu asiakkaalle laadultaan sellaisena, jollaiseksi sen valmistaja on sen tarkoittanut eikä se eroa muista valmistajan vastaavista tuotteista, ei tuotetta ole mahdollista palauttaa FTShop.fi:lle mikäli sitä on käytetty. FTShop.fi ei hyvitä asiakkaille käytettyjä tuotteita, joissa ei ole valmistusvirhettä, vaikka ne eivät olisi vastanneet kuluttajan henkilökohtaisia käyttömieltymyksiä tai olisivat aiheuttaneet asiakkaalle esimerkiksi allergisen reaktion. Asiakkaan tulee tarkistaa verkkokaupan lähetys (tilattujen tuotteiden kunto) välittömästi vastaanottamisen jälkeen tai viimeistään 7 vuorokauden kuluessa vastaanottamisesta.

Palautusosoite:

FinTurk Consulting Oy

Ankkarinraitti 2

33560 Tampere

Asiakaspalvelu

sähköposti: info(a)finturkconsulting.com
puhelinnumero: 044 976 4537 

Noutamattomat tilaukset

Jos FTShop.fi vastaanottaa lähetyksen, jota on yritetty toimittaa väärään osoitteeseen tai joka on jätetty noutamatta, tulee asiakkaan itse maksaa tilauksen uudelleenlähetyksen postikulut. Noutamatta jääneistä tilauksista veloitetaan 15 euron käsittelymaksu. Tilauksen noutamatta jättämistä ei lasketa tilauksen peruuttamiseksi, eikä noutamattomien lähetysten rahoja palauteta.