Visbella puhdistuspyyhkeet 120kpl

9,99 

Helppo ja tehokas puhdistusliina autoon, veneseen, matkailuautoon ja kotiin

216 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Helppo ja tehokas puhdistusliina autoon, veneseen, matkailuautoon ja kotiin. Visbella Super Clean – puhdistuspyyhkeet on suunniteltu vaikeimmankin lian puhdistamiseen käsistä, työkaluista ja kaikilta pinnoilta. Poistaa tehokkaasti maalit, rasvat, öljyn, silikonit, liimat yms.

Helppo käyttää: Poista säiliön kansi ja irroita tiivistekalvo. Pujota pyyhe rullan keskeltä kannen aukon läpi. Käytä pyyhkeitä tarpeen mukaan ja varmista aina, että suljet kannen uudelleen käytön jälkeen, jotta pyyhkeet eivät kuivu. Käytä heti roiskeille parhaan tuloksen saamiseksi. Antibakteerinen lisäaine: Super Clean Wipes sisältää tehokkaan antibakteerisen lisäaineen, joka tappaa bakteerit likaisilta pinnoilta ja käsistä. Super Clean -pyyhkeet ovat tehokkaita useimpia kotona, tai työpaikalla esiintyviä bakteereja vastaan.

Huom!

Lue etiketti aina ennen käyttöä!

Terveys: Varoitus!
Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit. Jos ärsytys jatkuu, hakeudu lääkärin hoitoon. Jos tarvitset lääkärin apua, pidä astia tai etiketti esillä.

Varastointi:
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa poissa suorasta auringonvalosta +5 ℃ ja +25 ℃ välillä säilyttääksesi puhdistusominaisuudet. Poista kaikki sytytyslähteet ja varmista hyvä ilmanvaihto.

Tärkeää!
Älä käytä huokoisille pinnoille, kuten käsittelemättömälle puulle. Käyttäessäsi pinnoilla, joista olet epävarma, testaa aina ensin pienelle alueelle. ÄLÄ hävitä pyyhettä wc pönttöön. Käytä vain ohjeiden mukaisesti. Säilytä vain alkuperäispakkauksessa, kuten kaikkia pesuaineita. Ihmisten, joilla on herkkä iho, tulee välttää pitkäaikaista käyttöä ja ihokosketusta. Käyttäjien vastuulla on päättää soveltuvuudesta käyttöön. Jos olet epävarma, kysy neuvoa Visbellasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Visbella puhdistuspyyhkeet 120kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.